Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g37g273kcal0.4g0.4g29.9g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Muna, annos 60g34g30kcal2.5g0.3g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.5g0.4g1.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 150g53kcal0.2g10.6g0.1g3g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 23g67kcal4.2g0.6g5.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g56g225kcal0g56.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana761g1978kcal22.2g253.6g93.6g8.6g
Valittu annoskoko380g989kcal11.1g126.8g46.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna190g495kcal5.6g63.4g23.4g2.2g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107