Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 24g82kcal1.4g18.1g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Keräkaali, 100g188g45kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana761g679kcal34.2g56.2g33.4g9.2g
Valittu annoskoko380g340kcal17.1g28.1g16.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna190g170kcal8.6g14.1g8.4g2.3g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753