Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 63g43kcal3.2g5.8g0.2g1.9g
Kasvisliemikuutio 3.8g11kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g50g38kcal8g0.7g0.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g197kcal23.8g16g3g5.2g
Valittu annoskoko381g98kcal11.9g8g1.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna190g49kcal6g4g0.8g1.3g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234