Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g125kcal6g0.8g11g0.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1250g213kcal20g27.5g2.5g23.8g
Parsakaali, pakaste, Apetit1000g210kcal33g19g0g25g
Ruokakerma 5%, Valio500g325kcal7.5g21g25g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)1000g700kcal110g25g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g3145kcal353g186.6g107g97.8g
Valittu annoskoko3800g1573kcal176.5g93.3g53.5g48.9g
Annoskoko puolitettuna1900g786kcal88.3g46.7g26.8g24.5g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46604