Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g2000g2300kcal440g0g50g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g100g900kcal0g0g100g0g
Flora kevyt ruoka 7%1000g850kcal10g45g70g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g100g160kcal9g31g0.3g0.7g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g600g660kcal18g39g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g9740kcal954g230g536.6g1.4g
Valittu annoskoko3800g4870kcal477g115g268.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna1900g2435kcal238.5g57.5g134.2g0.4g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393