Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2250g406kcal12.6g56.3g9g15.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]600g2025kcal72g0g222g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio250g700kcal47.5g0g55g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)500g800kcal13.5g13.5g75g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g8673kcal296.2g155g802.6g36.8g
Valittu annoskoko3800g4337kcal148.1g77.5g401.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna1900g2168kcal74.1g38.8g200.7g9.2g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272