Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 61g537kcal0g0g60.7g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Paprika keltainen 120g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Tomaattimurska, 1 prk600g161kcal3.6g31.8g1.2g8.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g30g22kcal1.4g3.9g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1501g495kcal49.5g73.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g375g1050kcal71.3g0g82.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima180g702kcal52.2g0g54g0g
Lasagnelevy Rainbow375g1377kcal52.5g266.4g11.6g11.3g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7608g9507kcal484g908.2g425.4g60g
Valittu annoskoko3804g4754kcal242g454.1g212.7g30g
Annoskoko puolitettuna1902g2377kcal121g227.1g106.4g15g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282