Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 1336g696kcal158.2g1.3g5.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1336g569kcal5.1g54.8g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 735g2234kcal64.3g407.1g14g102.1g
Sipuli (kuorittu)241g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Siirappi 160g483kcal0.2g118.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g8094kcal461.8g1187g39.6g212.4g
Valittu annoskoko3808g4047kcal230.9g593.5g19.8g106.2g
Annoskoko puolitettuna1904g2024kcal115.5g296.8g9.9g53.1g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385