Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1661kcal190.1g0g100.1g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala44g123kcal8.8g2.2g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1401g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )1001g3503kcal180.1g590.5g39g60g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g11652kcal807.4g1202.8g386.4g124.6g
Valittu annoskoko3808g5826kcal403.7g601.4g193.2g62.3g
Annoskoko puolitettuna1904g2913kcal201.9g300.7g96.6g31.2g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881