Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)1111g889kcal37.8g133.3g22.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1111g506kcal33.3g53.3g16.7g0g
Kananmuna kuoreton 733g1046kcal91.6g2.2g75.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala667g2133kcal100g393.2g17.3g66.7g
Ruokasuola jodioitu 31g0.8kcal0.2g0g0g0g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.4g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g133g986kcal0g0g109.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g11200kcal528.2g1180.8g481.2g133.6g
Valittu annoskoko3808g5600kcal264.1g590.4g240.6g66.8g
Annoskoko puolitettuna1904g2800kcal132.1g295.2g120.3g33.4g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181979