Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1040g281kcal13.5g49.9g2.1g17.7g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g1600g4560kcal224g8g400g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g224g202kcal6.7g7.8g15.7g1.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g144g547kcal1.4g132.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g13739kcal534.4g439.6g1077g38.6g
Valittu annoskoko3808g6870kcal267.2g219.8g538.5g19.3g
Annoskoko puolitettuna1904g3435kcal133.6g109.9g269.3g9.7g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982