Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)289g78kcal3.8g13.8g0.6g4.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.8g3.7g0.1g0.4g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g641g898kcal121.8g0g44.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2164g391kcal12.1g54.1g8.7g15.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g321g353kcal36.9g16g15.1g1.6g
Juusto, Arla Kadett 5%160g305kcal54.5g2.4g8g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 22g163kcal0g0.1g18.4g0g
Paprikajauhe 10g31kcal1.4g1.8g1.3g3.6g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.7g0.3g2.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g4607kcal472.4g198.8g195.4g63g
Valittu annoskoko3808g2304kcal236.2g99.4g97.7g31.5g
Annoskoko puolitettuna1904g1152kcal118.1g49.7g48.9g15.8g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019