Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore741g74kcal4.4g12.5g0.7g5.2g
Sipuli, kokonainen 50g104g28kcal1.3g5g0.2g0.7g
Omena, ulkomainen kuorittu1482g608kcal3g139.3g1.5g26.7g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1482g889kcal50.4g66.7g51.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g3197kcal118.2g447g108.6g65.2g
Valittu annoskoko3808g1599kcal59.1g223.5g54.3g32.6g
Annoskoko puolitettuna1904g799kcal29.6g111.8g27.2g16.3g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500