Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g1729g2075kcal259.3g121g51.9g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g841g555kcal126.2g0g5.9g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g935g1495kcal19.6g35.5g140.2g0g
Sipuli 234g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Oivariini, 60 (100g)70g386kcal0.7g0.7g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g9162kcal817.4g336.8g481.2g8g
Valittu annoskoko3808g4581kcal408.7g168.4g240.6g4g
Annoskoko puolitettuna1904g2291kcal204.4g84.2g120.3g2g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179