Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 321g1059kcal6.4g9.6g112.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton321g67kcal1g5.1g0g0.3g
Sipuli 160g49kcal2g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Munakoiso 1283g287kcal6.4g39.8g2.6g32.1g
Oliiviöljy 40g355kcal0g0g40.1g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow1603g5772kcal192.4g1202.5g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g15349kcal429g2555.6g359.6g73.6g
Valittu annoskoko3808g7675kcal214.5g1277.8g179.8g36.8g
Annoskoko puolitettuna1904g3837kcal107.3g638.9g89.9g18.4g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368