Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2558g4246kcal486g0g255.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 320g205kcal10.2g15.4g11.2g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Ketsuppi, Felix58g52kcal0.6g12.1g0.3g0g
Soijakastike 58g35kcal3g5.5g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle640g831kcal41.6g127.9g19.2g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g11240kcal1126.8g322.8g609g64g
Valittu annoskoko3808g5620kcal563.4g161.4g304.5g32g
Annoskoko puolitettuna1904g2810kcal281.7g80.7g152.3g16g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630