Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 125g401kcal33.5g0g29.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kookosöljy 100g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g166g85kcal2.3g12.4g1.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.7g3.5kcal0.4g0.4g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g16g4.7kcal0.2g0.9g0.2g0.5g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)4.7g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g1107kcal76.6g38.4g70.4g3.2g
Valittu annoskoko381g553kcal38.3g19.2g35.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna191g277kcal19.2g9.6g17.6g0.8g
Arvot/100g100g145kcal10g5g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536