Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)113g74kcal16.9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka16g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g125g29kcal1.8g4.3g0.5g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk4.7g1.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.1g8.8kcal0.3g0.3g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 4.1g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.9kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g343kcal40.2g15.4g13g2.4g
Valittu annoskoko381g172kcal20.1g7.7g6.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna191g86kcal10.1g3.9g3.3g0.6g
Arvot/100g100g45kcal5.3g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107