Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Valkokaali keräkaali 188g52kcal2.2g7.6g0.4g3.9g
Jauheliha, sika-nauta 150g333kcal26.3g0g25.5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g11g11kcal0.1g2.1g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g968kcal58g22g69.8g8.6g
Valittu annoskoko382g484kcal29g11g34.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna191g242kcal14.5g5.5g17.5g2.2g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326