Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 205g256kcal43g0g9.2g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml13g17kcal0.9g2.6g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g97g53kcal3g6.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g842kcal95.4g23.2g40g2g
Valittu annoskoko382g421kcal47.7g11.6g20g1g
Annoskoko puolitettuna191g211kcal23.9g5.8g10g0.5g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414