Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g175g289kcal35.1g0g17.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g132g32kcal2.4g3.9g0.7g2.5g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Margariini 80% keskiarvo8.8g62kcal0g0g7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)44g72kcal1.3g1.8g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g923kcal78.2g13.6g63.6g5.8g
Valittu annoskoko382g462kcal39.1g6.8g31.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna191g231kcal19.6g3.4g15.9g1.5g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461