Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g6g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)123g98kcal4.2g23.3g1.2g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g1752g254kcal0g59.6g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 613g111kcal3.4g15.3g2.5g4.3g
Pasta 3-viljan (Torino)158g552kcal23.6g104g3.9g7.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1163kcal133.1g0g70.1g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.8g4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Persilja 88g24kcal1.2g1g0.2g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7630g5057kcal340.2g441.4g206.4g50.4g
Valittu annoskoko3815g2529kcal170.1g220.7g103.2g25.2g
Annoskoko puolitettuna1908g1264kcal85.1g110.4g51.6g12.6g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156