Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g1199g288kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g300g1049kcal18g227.9g5.1g6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g796kcal91.1g0g48g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.4g6.8kcal0.2g1g0.1g0.6g
Chili mausteseos, Old El Paso4.8g13kcal0.4g2.4g0.3g0g
Siirappi 48g145kcal0g35.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g4820kcal259.8g650g113.2g73.4g
Valittu annoskoko3816g2410kcal129.9g325g56.6g36.7g
Annoskoko puolitettuna1908g1205kcal65g162.5g28.3g18.4g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943