Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1800g1008kcal153g90g3.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu432g544kcal47.5g1.3g38.9g0g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Pellavasiemenrouhe, Risetti162g791kcal39.7g53.9g46.7g46g
Soijajauho rasvainen 144g672kcal49.7g33.9g33.8g17.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1260g4770kcal351.3g0g378g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g15633kcal1284.2g371.8g1002g126.4g
Valittu annoskoko3816g7816kcal642.1g185.9g501g63.2g
Annoskoko puolitettuna1908g3908kcal321.1g93g250.5g31.6g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595