Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1803g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g29g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 162g1435kcal0g0g162.3g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g180g631kcal23.4g126.2g2.5g9.6g
Tattarijauho, Vijatuote144g505kcal18.8g101g2g7.6g
Kaurahiutale 289g1080kcal41.8g164.5g21.1g28.9g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g938g3188kcal18.8g731.5g15.9g65.6g
Porkkana 253g83kcal1.6g14g0.5g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g13844kcal208.8g2274.4g408.6g236.2g
Valittu annoskoko3816g6922kcal104.4g1137.2g204.3g118.1g
Annoskoko puolitettuna1908g3461kcal52.2g568.6g102.2g59.1g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041