Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr15g42kcal1.2g1.4g3.6g0.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 300g956kcal73.1g137.1g5.7g26.7g
Sipuli (kuorittu)246g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Juuriselleri 405g128kcal5.1g18.6g0.8g12.6g
Herne, pakaste (rainbow)600g510kcal36g90g0g18.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl600g510kcal8.4g26.4g42g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g150g225kcal27g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g4873kcal308g570.6g132.2g124.6g
Valittu annoskoko3816g2437kcal154g285.3g66.1g62.3g
Annoskoko puolitettuna1908g1218kcal77g142.7g33.1g31.2g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520