Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 497g710kcal62.2g1.5g51g0g
Sokeri 256g1040kcal0g256g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai196g686kcal23.5g139.1g4.1g5.9g
Leivinjauhe 15g27kcal0.8g5.7g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 603g798kcal15.9g19.3g72.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl603g2050kcal12.1g18.1g211g0g
Sokeri 109g440kcal0g108.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g121kcal0g29.8g0g0g
Mansikka 1507g701kcal7.5g126.6g3g28.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g13142kcal244g1409g682.8g69.2g
Valittu annoskoko3816g6571kcal122g704.5g341.4g34.6g
Annoskoko puolitettuna1908g3286kcal61g352.3g170.7g17.3g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431709