Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g800g2720kcal104g540g13.6g42.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g90g129kcal7.9g22.2g0.9g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow90g153kcal0.5g3.6g15.3g0g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g500g100kcal3g17.5g1.5g7g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g480g149kcal8.6g28.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7636g12738kcal407g2316.2g181.4g153.4g
Valittu annoskoko3818g6369kcal203.5g1158.1g90.7g76.7g
Annoskoko puolitettuna1909g3185kcal101.8g579.1g45.4g38.4g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478