Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.1g1.2g
Lanttu 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka7.5g6.1kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Seiti pakaste 75g58kcal13.2g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana764g295kcal34.2g11.8g11.2g4.6g
Valittu annoskoko382g148kcal17.1g5.9g5.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna191g74kcal8.6g3g2.8g1.2g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.5g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160