Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g4g3.9kcal0.1g1g0g0.4g
Mantelirouhe, 1 rkl8g46kcal1.7g0.4g4g0.9g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl20g10kcal0g2.2g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g100g60kcal0.4g15g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä50g85kcal0.5g22g0.5g0g
Flora Vanilla 12%100g190kcal4.5g16g12g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g100g65kcal11g4.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana764g920kcal36.4g121.6g33.6g2.6g
Valittu annoskoko382g460kcal18.2g60.8g16.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna191g230kcal9.1g30.4g8.4g0.7g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59301