Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 2.7g18kcal0.7g0.2g1.5g0.3g
Kirjolohifilee 156g258kcal26.2g0g17.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Juuriselleri 23g7.4kcal0.3g1.1g0g0.7g
Inkivääri, tuore, silputtu4.7g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Purjosipuli 31g7.1kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 75g100kcal1.8g21.4g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g993kcal61.6g57.4g55.2g11g
Valittu annoskoko382g497kcal30.8g28.7g27.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna191g248kcal15.4g14.4g13.8g2.8g
Arvot/100g100g130kcal8.1g7.5g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785