Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 135g41kcal1.3g6.9g0.3g2.7g
Parsakaali brokkoli 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Creme bonjour 14% valkosipuli68g115kcal5.1g1.7g9.5g0g
Juusto, Arla Kadett 5%45g86kcal15.3g0.7g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g574kcal54.4g25.2g24.8g11.8g
Valittu annoskoko383g287kcal27.2g12.6g12.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna191g144kcal13.6g6.3g6.2g3g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697