Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pekoni atria43g149kcal6.4g0g12.7g0g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g1177kcal97.8g27.2g72.2g3.6g
Valittu annoskoko383g588kcal48.9g13.6g36.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna191g294kcal24.5g6.8g18.1g0.9g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731