Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Palvikinkku HK 3%23g23kcal4g0.1g0.7g0g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Atria kevyt Perhenakki68g108kcal6.5g5.1g6.5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g838kcal30.8g85.4g38.4g8.8g
Valittu annoskoko383g419kcal15.4g42.7g19.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna191g210kcal7.7g21.4g9.6g2.2g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055