Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g156g187kcal25g2g8.7g0.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)5g18kcal0.3g3.8g0.2g0.3g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g62g75kcal1.8g3.4g6.2g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g606kcal54.2g18.4g35.4g1g
Valittu annoskoko382g303kcal27.1g9.2g17.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna191g152kcal13.6g4.6g8.9g0.3g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310