Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 45g148kcal4.5g26.1g1.6g5.2g
Rusina 14g41kcal0.4g8.4g0.1g1.4g
Aprikoosi, kuivattu 11g25kcal0.6g4.9g0g0.8g
Auringonkukansiemen 11g67kcal2.6g1.4g5.6g0.7g
Mantelilastu (A la meira)8.4g51kcal2g0.6g4.5g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g5.6g20kcal0g5g0g0.3g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g5.6g16kcal0.2g3.8g0g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g739kcal20.6g101.2g23.6g17.8g
Valittu annoskoko382g369kcal10.3g50.6g11.8g8.9g
Annoskoko puolitettuna191g185kcal5.2g25.3g5.9g4.5g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997