Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai51g178kcal6.1g36.1g1.1g1.5g
Kauralese 9g34kcal1.7g4.3g0.7g1.6g
Paprika punainen 156g46kcal1.5g7g0.6g3g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g55g126kcal8.2g0.5g10.4g0g
Broilerifileesuikale (Atria)63g69kcal14.4g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g1369kcal65g97.6g79g12.8g
Valittu annoskoko383g685kcal32.5g48.8g39.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna191g342kcal16.3g24.4g19.8g3.2g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286051