Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)281g90kcal9.3g12.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.6g0.3g1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl42g147kcal5.9g23.6g3.2g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g755kcal44g111.8g13.4g10.4g
Valittu annoskoko383g377kcal22g55.9g6.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna191g189kcal11g28g3.4g2.6g
Arvot/100g100g99kcal5.8g14.6g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534