Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen45g15kcal1.5g2.2g0g0g
Hiiva, 50g11g6.9kcal1.5g0.1g0g0g
Sokeri11g44kcal0g10.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.5g14kcal0.5g2.7g0.3g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.4g51.2g0.9g2.6g
Margariini 80% keskiarvo14g96kcal0g0g10.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki113g63kcal9.6g5.6g0.2g0g
Sokeri 29g117kcal0g28.7g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)23g50kcal2.9g0.1g4.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 45g12kcal0.2g0.6g0.3g0.8g
Rusina14g37kcal0.4g8.1g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g1426kcal48g224.6g33.6g12g
Valittu annoskoko383g713kcal24g112.3g16.8g6g
Annoskoko puolitettuna191g357kcal12g56.2g8.4g3g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434