Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 77g152kcal2g0.6g14.9g5.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g76g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Katkarapu, rainbow115g115kcal26.5g0g1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio64g90kcal1.8g4.2g7.7g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g19g35kcal0.3g2.1g2.9g0g
Tilli, tuore 32g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g842kcal65.6g21.6g54g14.2g
Valittu annoskoko383g421kcal32.8g10.8g27g7.1g
Annoskoko puolitettuna191g211kcal16.4g5.4g13.5g3.6g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430