Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 35g77kcal6.1g0g5.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 61g138kcal11.5g0g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi15g52kcal0.9g11.2g0.3g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl17g59kcal0.3g0.5g6.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.7g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Kaali, valkokaali130g27kcal1.6g4.4g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g767kcal42.2g35.6g50.6g6.8g
Valittu annoskoko382g384kcal21.1g17.8g25.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna191g192kcal10.6g8.9g12.7g1.7g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978