Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1800g2340kcal306g36g147.6g1.8g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g600g84kcal11.4g2.4g3g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g1000g2700kcal110g480g30g2g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 400g273kcal6g16.8g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7640g10836kcal870g1077g401.4g8.4g
Valittu annoskoko3820g5418kcal435g538.5g200.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna1910g2709kcal217.5g269.3g100.4g2.1g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902