Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 752g1427kcal203.8g0g67.6g0g
Sipuli (kuorittu)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g117g87kcal5.3g15.1g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)668g568kcal6.7g23.4g46.8g0g
Tomaattimurska, 1 prk668g179kcal4g35.4g1.3g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g334g94kcal2g19.9g0.7g8.4g
Kirsikkatomaatti, 50g167g33kcal1g6.3g0.5g0g
Basilika, tuore8.4g3.3kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g17g43kcal2g1.8g3.2g0.1g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g835g2923kcal91.9g618g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7640g10976kcal650.2g1482.6g262.6g47.2g
Valittu annoskoko3820g5488kcal325.1g741.3g131.3g23.6g
Annoskoko puolitettuna1910g2744kcal162.6g370.7g65.7g11.8g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357