Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 240g183kcal10.8g31g0.5g2.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1000g1300kcal30g20g130g0g
Purjosipuli400g76kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Paprika punainen 520g152kcal4.9g23.4g2.1g9.9g
Tonnikala öljyssä 1120g2126kcal303.7g0g100.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 56g495kcal0g0g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7640g8954kcal725g198.8g593.2g44g
Valittu annoskoko3820g4477kcal362.5g99.4g296.6g22g
Annoskoko puolitettuna1910g2239kcal181.3g49.7g148.3g11g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080