Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Linssi, punainen, Go Green600g1951kcal144.1g294.2g6g72g
Vesi2501g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7648g5583kcal312.4g713.2g133.8g164.8g
Valittu annoskoko3824g2792kcal156.2g356.6g66.9g82.4g
Annoskoko puolitettuna1912g1396kcal78.1g178.3g33.5g41.2g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442