Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g2880g2736kcal230.4g403.2g20.2g230.4g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Oliiviöljy 280g2476kcal0g0g280g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g80g16kcal0g5.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka240g197kcal8.2g45.6g2.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7648g11140kcal494.6g955.6g607.2g477.8g
Valittu annoskoko3824g5570kcal247.3g477.8g303.6g238.9g
Annoskoko puolitettuna1912g2785kcal123.7g238.9g151.8g119.5g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678