Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl464g608kcal60.3g2.3g39.9g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 652g2237kcal66.4g456.4g7.8g22.8g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Mustikka metsä- 1200g528kcal6g76.8g7.2g39.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7652g17184kcal307.8g2502.6g612.6g125.2g
Valittu annoskoko3826g8592kcal153.9g1251.3g306.3g62.6g
Annoskoko puolitettuna1913g4296kcal77g625.7g153.2g31.3g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189149