Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 2g6.2kcal0.2g0.7g0.3g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)304g82kcal4g14.6g0.6g5.2g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Lehtiselleri 79g10kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Valkoviini kuiva 360g247kcal1.1g2.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g79g575kcal0.8g0.8g63g0g
Herne 450g310kcal22.8g42.1g1.8g14g
Isot katkaravut (rainbow)810g810kcal186.4g0g7.3g0g
Tumma pikariisi, Risella338g1148kcal30.4g243.1g11.8g17.2g
Basilika, tuore90g36kcal2.8g4.5g0.7g3.5g
Minttu, tuore (-), annos 1g23g10kcal0.7g1.9g0.2g1.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 113g24kcal0.3g1.8g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g23g203kcal0g0g22.5g0g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7659g7400kcal502g627.6g268.6g84.8g
Valittu annoskoko3830g3700kcal251g313.8g134.3g42.4g
Annoskoko puolitettuna1915g1850kcal125.5g156.9g67.2g21.2g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652