Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 87g106kcal18.3g0g3.6g0g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 12g8.9kcal0.5g1.5g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)1.7g9kcal0g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g95g57kcal1.4g12.4g0.1g0.9g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Paprika punainen 29g8.6kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana766g546kcal42.8g38.6g23.4g4.6g
Valittu annoskoko383g273kcal21.4g19.3g11.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna192g136kcal10.7g9.7g5.9g1.2g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236