Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen31g7.9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g142g228kcal32.7g0g11.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)162g57kcal1.6g11.2g0.8g2.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g626kcal71.8g30.8g25g8.4g
Valittu annoskoko383g313kcal35.9g15.4g12.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna192g157kcal18g7.7g6.3g2.1g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011